Mukidi Naik Becak





cerita lucu mukidi naik becak

Serial Mukidi, lagi ngetren sih :

Nyang-nyangan Rego Becak

Ceritane Mukidi  bar blanja neng pasar Banyumanik, mulihe pengin numpak becak. Nyang-nyangan karo tukang becake :

Mukidi: _”Pak, 5.000,- purun nggih ?”._

Tukang becak: _”Oh dereng saget, 10.000 mawon Om..

Mukidi : _”Emoh ah, 5.000 wae tho…!!! Mengko tak duduhi dalane, ben cepet tekan omahku yaa…”_

Tukang becak: _”Mboten saged mbah… Nek 10.000 nggih kula purun..”_

Mangkel merga tukang becake ra gelem ngedukke rega, akhire Mukidi ngalah, karo munggah lungguh becak.

Mukidi ngedumel: _”Nggih pun, tak bayar 10.000.!!”_

Pas neng dalan…

Tukang becak: _”Mandap pundhi, mbah?”_

Mukidi: _(Meneng wae…)_

Tukang becak: _”Lha niki mandap pundi, mbah…???”_

Mukidi: _”Kan wes tak omongi dek mau… Nek 5.000 mengko tak duduhi dalane… Ning nek 10.000 ya ora tak kandani omahku ngendi, GOLEKANA DEWE…_

😂😄😇

yang ini waktu Mukidi sekolah :



cerita lucu mukidi disekolah dasar sd

Cilikane Mukidi
Guru SD ne Mukidi, lagi njelasno nang Murid2e soal Kiamat. :
“Engko nek Kiamat.
Gunung2e pating njelegur
Laute numplek ndok darat,
Kewan2 matek kabeh.,
termasuk Menungso.
yo mesti matek kabeh…!!!”
Ujug2 Mukidi  nyaut :
“Lha pas Kiamat sesuk niku, Sekolah prei mboten, Pak ?”
Pak Guru :
‘Bebas, Le. Sak karepmu kowe nganggo seragam Pramuka yo oleh …. !!!”.

Sudah Baca Artikel ini?



Incoming search terms:





Posting terkait dengan Mukidi Naik Becak







Hak cipta © Indra Widaryanto
error: Content is protected !!