Dompet Mukidi Ilang





cerita lucu mukidi dompet ilang

“`MUKIDI  rewang neng omahe pak Lurah pas mantu anake.

Ndilalah dompete MUKIDI  ilang. Digoleki neng endi2 ora ono…

MUKIDI  nyoba goleki neng kamare manten, mungkin pas nyapu mau tiba.

Pas nggoleki neng ngisor dipan, ndadak manten mlebu kamar.

MUKIDI  ndhelik neng ngisor dipan.

Baca Juga: Mukidi Rebutan Anak

Terjadi dialog pengantin.
Si pria ndemek pipine manten wedok.
” Apem nyempluk iki duweke sopo dik ? ”
” Wek’é sampeyan mas “

Manten lanang ndemek dodone.
” Tumpeng anget iki duweke sopo dik ? ”
” Wek’é sampeyan mas ?”

Tambah panas lan hot…
“Pisang goreng anget iki duwek’e sapa maaas”.
“Iki yo duwek’mu dik”.

Terus manten lanang bukak rok’é manten wedok.
” Dompet ireng iki duweke sopo dik ? “

MUKIDI sing ning ngisor longan krungu dompet langsung mencolot….“`

*”GADHAHAN KULO MAS…!!!”*



“`Grobyaak, maalliiiing . . maaliingg……“`

😝😝 😁😁😁

Sudah Baca Artikel ini?







Posting terkait dengan Dompet Mukidi Ilang







Hak cipta © Indra Widaryanto
error: Content is protected !!