Cerita Lucu – Mukidi Jadi Kenek Truk

Posted on

cerita lucu mukidi jadi kenek truk

Mukidi ngabani atret truk sing biasane dikeneki.

Mukidi: teros…teros….teros…

truk e mundur….
akhire truk e nabrak buk nganti sompal, njur age2 direm karo sopire…

kanthi howo nesu, sopire mbengok karo misuh kanggo Mukidi:
“ooo….KENEK TAI…”

Mukidi lgs njawab:
“gak kok kang… kenek buk…dudu kenek tai…”

sopire: 😡😡😡😡😡

Sudah Baca Artikel ini?

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *